Сб. Апр 27th, 2024

Путін розколов Росію – російський опозиціонерСвоїми діями в Криму президент Путін розколов російське суспільство  — заявив в ексклюзивному коментарі каналу БТБ голова регіонального відділення опозиційної партії «РПР-ПАРНАС»  (Росія) Ілля Яшин. За  його  словами, останній Марш миру в Москві, на який зібралося близько 50 тисяч мешканців російської столиці,засвідчив, що в країні є чимало людей, які виступають проти війни, яке розв’язує російське керівництво, пише БТБ.

«Ситуація в Росії дуже непроста , суспільство розколоте , Путін в черговий раз зіштовхує людей лобами , і позиції полярні», — наголосив він.

«Дійсно , є частина суспільства , яка на тлі дуже агресивної державної пропаганди підтримує введення російських військ на територію України , порушення всіх прийнятих Росією міжнародних зобов’язань , порушення Будапештського меморандуму , який зробив Росію гарантом територіально цілісності України . Дійсно, є така певна істерія , розпалювана державою», — констатує опозиціонер.

Разом з тим він зазначає: «У Росії  все — таки  достатня кількість розсудливих людей , які вважають, що треба поважати суверенітет України, і Росія просто так не може взяти і забрати частину чужої території до складу нашої держави. і те , що на « марш миру» зібралося близько 50 тисяч людей — це , природно , було дуже масштабним заходом за останні кілька років. Це на, мій погляд, підтверджує , що розсудливих людей , які не хочуть стикатися лобами , нацьковувати на наш братній український народ , цих людей достатньо».

Нагадуємо, напередодні Марш миру —  проти вторгнення Путіна в Крим  в російській столиці — став одним із найбільш чисельних за останні роки виступів опозиційно налаштованих до Кремля громадян.  

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x