Пт. Апр 19th, 2024

Колишній радник президента Росії з економічних питань, старший науковий співробітник Інституту Катона (США) Андрій Ілларіонов вважає, що після обрання нового Президента України Росія не відмовиться від мети встановити контроль над Україною, і конфлікт між двома державами перейде в тривалу стадію без особливих проривів. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

На думку Ілларіонова, хоча новий Президент буде націлений на відстоювання інтересів України і досягнення компромісу з північним сусідом, Путін не відмовиться від своєї мети. «Позиція російського керівника спрямована на те, щоб встановити контроль над Україною. Путін постарається досягти максимально можливого, викрутити руки Порошенку і Україні. Я не думаю, що найближчим часом вдасться досягти якогось істотного прориву. Мені здається, що українсько-російський, точніше українсько-путінський конфлікт переходить у дуже тривалу стадію без особливих проривів», — сказав він.

«Ми станемо свідками досить тривалої позиційної боротьби, в якій Порошенко і нова українська влада намагатимуться домогтися відстоювання українських інтересів, а Путін буде домагатися реалізації своїх планів зі встановлення контролю над Україною. Оскільки ці дві цілі є абсолютно несумісні, ми станемо свідками тривалої позиційної війни і боротьби на всіх фронтах при використанні різних інструментів », — додав експерт, пише galinfo.com.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Останні «пророцтва» радників карлика пу — всі мимо цілі .

1
0
Would love your thoughts, please comment.x