Пт. Апр 19th, 2024

Пропустити КАМАЗ з терористами у прикордонника коштує 15 тисяч євро – активістВсе законослухняне населення Донбасу вимагає проведення антитерористичної операції з обов’язковою вимогою негайно закрити кордон з Росією та ввести візовий режим. Про це сьогодні в ефірі “5 каналу” сказала організатор акції на підтримку АТО Тетяна Заровна, повідомив передає кореспондент УНН.

Вона наголосила, що все законослухняне населення Донбасу вимагає проведення антитерористичної операції з обов’язковою вимогою негайно закрити кордон з Росією, ввести візовий режим.

“Є така інформація, що 15 тисяч євро коштує у прикордонника пропустити КАМАЗ з терористами. І не будемо забувати, що далеко не все населення у нас дозріло до того, щоб йому було за державу прикро, йому простіше взяти хабар, чим вчинити, як громадянин”, — зазначила активістка.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Треба негайно прибрати литвинівських запроданців з кордону !!! Хочуть жити луганчани в Україні ? Нехай встають і воюють, чому діти та чоловіки з інших регіонів повинні гинути — поки вони на державних шахтах за наші податки «бояться » ???

Гость
Гость
9 лет назад

Вот и плата на броники))))) и мяса для тренировки нашей спецуры!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x