Пт. Апр 26th, 2024

Про Путіна у КиєвіЗ легкої подачі у соціальній мережі власником російського телеканалу «Дощ» Олександра Винокурова Інтернетом розлетілася чутка, що Володимир Путін вилетів до Києва на зустріч з Президентом України Петром Порошенко.

Всі здивовані, впевнені, що фейк, але активно розповсюджують новину: це ж «Дощ», кому ж ще вірити у Росії?
Склалося враження, що привчають людей до думки, що така ситуація може статися. Враховуючи неоднозначну реакцію українців на пом’якшення позиції, щодо Путіна і терористів, пані Ангели Меркель, доленосна зустріч Путіна і Порошенко може стати останнім днем президентства Порошенко. Пояснити людям, що так треба з точки зору дипломатії буде неможливим, як неможливо навіть уявити головного ворога в серці України. Але теоретично це таки припустимо.

Деякі невловимі моменти вказують на те, що ми однозначно володіємо не всією інформацією навіть у загальних рисах. На українському телебаченні, що висвітлює політичні події яскраво світить лише одна зіронька – «5 канал», хто власник – відомо. За «Українською правдою» іншим виданням по популярності теж не встигнути. Два інформаційних ресурси практично формують думку суспільства. Якби не спілкування френдів у соціальних мережах – альтернативи не було б. Хоча, як бачимо, інформація із соціальних мереж теж не завжди відображає дійсність.

До невловимих моментів можна віднести фразу В.Путіна на зустрічі з Патріархом Кирилом з нагоди святкування 700-річчя від дня народження преподобного Сергія Радонезького: «…мы находимся в контакте с Президентом Украины Петром Алексеевичем Порошенко. Я надеюсь, что ему удастся предложить всему народу Украины, всем людям, где бы они ни проживали, такой вариант развития ситуации, такой способ обеспечения их законных прав и интересов, который привел бы к окончательному, полному и долгосрочному миру на этой земле».
Довго мучило питання у якому такому контакті і чому ми про це нічого не знаємо. Про оперативні контакти Петра Порошенко по телефону з Ангелою Меркель знаємо, про чотиристоронні розмови за участю Путіна – знаємо, про розмову з Германом Ван Ромпеєм, з Дідьє Буркхальтером, з прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском, з президентом Литви Далею Грібаускайте, з Девідом Кемероном, з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном, з Прем’єр-міністром Австралії Тоні Ебботом, з віце-президентом США Джозефом Байденом, з президентом Франції Франсуа Олландом – знаємо. З Володимиром Путіним особисто – не чули.

Або Путін бреше, або Порошенко замовчує. Однозначно на геополітичній арені зчепилися два вагомих супротивника. Я не проти Порошенко і не за Путіна, я за гвардійця Ельшана, який у своєму інтерв’ю «Громадське ТБ» сказав наймудріші слова зі всіх, що звучали останнім часом: «У него глаза хищника (про Порошенко – авт.). Он сможет остановить эту войну, он сильнее личность, чем Путин. У него будет два пути: или подать в отсавку и уйти, или просто дать возможность украинцам воевать. Потому, что украинцы не согласятся с присутсвием российских войск. Поэтому бкдет здесь большая война.
Второй вариант, чтобы небыло войны – Путин оставляет террористов на полное уничтожение АТО. Но тогда Путину – конец… Если он не продолжит войну, то должен уйти, потому, что Россия ему не простит. Если будет продовжать войну, то не выиграет ее – против него весь мир».
Головне, щоб домовленості були не як з Януковичем.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
хахол членоф
хахол членоф
9 лет назад

Яйценюхи-хахлы, у вашего презика парашко глаза влюбленного в ляшко… Кто не скачет, тот маскаль!!!

Сван
Сван
9 лет назад

Заткни вонючее хавало путиносос…занимайся своим делом -соси и не отвлекайся..

хахол членоф
хахол членоф
9 лет назад
Reply to  Сван

Яйценюх, поздно увидел твой ротовысер… Ты любовник ляшки? Он тебя шмякает по свидомому?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x