Чт. Апр 25th, 2024

Якщо всі дописи на своїй сторінці у Facebook робить сам Арсен Аваков, то він неадекват. Якщо це роблять його прес-секретарі, то він не вміє підбирати персонал. В будь-якому випадку, як для міністра МВС у воєнний час, коли гинуть українські чоловіки від неорганізованості армії і продажності силових структур, відсутність мужності риса негативна.

Можливо постити квіточки після заяви Правого сектора – це просто істерична реакція. Або ж Правий сектор не сприймають всерйоз.

Насправді політична ситуація в Україні переходить в доволі небезпечне русло, коли зброю можуть направити на внутрішнього ворога. А от тільки хто внутрішній ворог визначити складно. Спроба узаконити процес визначення достойності чиновника за допомогою закону «Про очищення влади» відклалася на невизначений строк, Майдан розігнали під прикриттям комунальників. Все ніби нічого, аби не намалювалися новітні «тітушки», що нічим не відрізняються від тих, що були у службі у Януковича, або його прибічників. clip_image003

clip_image005

«Тітушки» нової влади зірвали український прапор, розібрали сцену, розгромили намети Spilno TV на Майдані Незалежності та жорстоко побили журналістів.

На тлі всіх подій Правий сектор заявив, що дає владі 48 годин для того, щоб розібратися з «бандитсько-міліцейським угрупованням сепаратистських приспішників і московським ставлеником генералом Євдокімовим». Про Арсена Авакова у заяві ні слова. Але всі пам’ятають реакцію членів організації на навмисне вбивство Олександра Музичко і на відсутність результатів розслідування.

Сьогодні представники Правого сектору заявляють про свідоме знищення активістів Майдану і членів Правого сектору саме силами МВС.

«Починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах йде методична гра на руку сепаратистам та московським окупантам зі сторони міліції. Здаючи Крим, Донецьк та Луганськ, тисячами переходячи на сторону ворога, в той же час отримуючи зарплатню від держави, міліцейські тилові щурі борються з учасниками бойових дій по всій Україні».

Останніми тижнями міліцейські незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення здобутої в бою зброї, торкнулися десятків бійців Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор».

У зв’язку з цим Правий сектор звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у МВС, звільнити одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності.

«Також вимагаємо звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних проваджень проти бійців Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор» та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій».

У випадку невиконання вимог протягом 48 годин тисячі озброєних добровольців буде знято з лінії фронту і направлено у похід на Київ з метою проведення «швидких реформ» у МВС.

«Звертаємось до наших бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів та частин Збройних Сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести лад в МВС».

Якщо все настільки серйозно, то Порошенко прийдеться поступитися Аваковим. А він собі і далі поститиме квіточки.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x