Пт. Мар 29th, 2024

Кандидат у президенти України Петро Порошенко сподівається, що явка на виборах 25 травня буде такою ж, як на попередніх 2010 року.

Як заявив він на прес-конференції в Сумах, є величезна загроза, що явка у Донецьку буде значно менша.

«Це пов’язано не з виборчою активністю громадян, а з агресивною діяльністю терористів, які намагаються залякати людей для того, щоб в такий спосіб спробувати зірвати вибори», — цитує політика його прес-служба.

За словами Порошенко, «для того, щоб весь світ переконався, що це є дійсно справжнє волевиявлення громадян треба щоб явка по решті областей, включаючи Херсонську, Одеську, Дніпропетровську, Запорізьку, безумовно Захід, Центральні області, — була настільки високою, щоб ми досягли до звичайної явки українців на попередніх виборах президента (у 2010 році)».

Чим більша явка, тим менше питань по легітимності волевиявлення, заявив він.

Порошенко також зазначив, що проведення антитерористичної операції гарантує наведення ладу і порядку на півдні Донецької області. «На сьогодні ми вже можемо сказати про певні успіхи на півночі Луганської області, де вибори обов’язково відбудуться», — підкреслив політик.

Він нагадав, що згідно з українським законодавством при будь-якій явці вибори будуть визнані такими що відбулися, пише htukrinform.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Кто живет в страхе, от страха и помрет

1
0
Would love your thoughts, please comment.x