Пт. Мар 29th, 2024

Перший міністр оборони Литовської Республіки, а нині один з найвідоміших політтехнологів у світі Аудрюс Буткявічюс вважає, що вторгнення в Крим російських військ – це заздалегідь спланована російська агресія.

«На мою думку, все що у вас відбувалося, – це заздалегідь спланована російська агресія. Янукович був не лише ставлеником Москви, а і її заручником. З одного боку, Путін притискав його економічно, а із другого – лякав, мовляв, тебе народ розірве на шматки, якщо не попросиш допомоги й не покличеш Росію навести порядок. І тут керівник РФ помилився, бо не врахував, що Янукович використає типовий маневр кримінального елемента. Ляже на дно, замість того щоб, як належить політику, боротися й, іще залишаючись президентом, вчасно запросити Путіна. А що він просто кинув карти й утік, то в останнього зник основний привід легітимно зайти в Україну», – заявив він.

«Довелося розкрити карти, показати без видимої причини «зелених чоловічків», яких завів у Крим. І оскільки гри не вийшло, господар Кремля зрозумів, що обманути нікого не вдалося, отож-бо Шойгу вже роздавав медальки, знявши маски й показуючи перед світом, що це була військова операція», – додав Буткявічюс.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x