Пт. Апр 26th, 2024

Участь Володимира Путіна у параді в Севастополі — страшний історичний парадокс і величезна моральна поразка Російської Федерації. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявив політолог Євген Магда, передає УНН.

“На мою думку, це страшний історичний парадокс, коли президент держави, яка є правонаступницею Радянського Союзу, що був одним з переможців нацизму, діє так, що аналогії між його діями і діями Адольфа Гітлера у будь-якої освіченої людини виникають самі по собі. На мою думку, це величезна моральна поразка Російської Федерації в очах не лише оточуючого світу, в очах будь-яких схильних до критичного мислення громадян Російської Федерації”, — наголосив Магда.

Політолог додав, що організація потужного військового параду за участю Путіна є демонстрацією російської величі на території Криму. Основна мета заходу при цьому полягає в нарощувані рейтингу Путіна всередині Росії, адже економічне зростання держави цілком залежить від світового ринку сировинних ресурсів.

“Путін спирається на шалену підтримку — більше 80% за нього і підтримують його дії в Криму. Це ефект ейфорії. Я практично переконаний, що кремлівські аналітики прорахували можливі наслідки розвитку світової економіки для Росії, те, що Росія проґавила сланцеву революцію і ціна газу може суттєво зменшитись буквально з 2015-16 рр. Тому він використав у Криму тактику так званої невеликої переможної війни. Тим більше, тактику дій по відношенню до Криму, котрий значна частина росіян вважала своїм і раніше. І значна частина мешканців Криму вважає, що вони мають бути у складі Росії. Тому він пішо

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Сергей
Сергей
9 лет назад

Все проще. Путин ясно дал понять, что Крым — это уже его территория.

фенікс
фенікс
9 лет назад

Вы думаете все так просто. Да все просто. Но совсем не так.
Триумфатора должна окружать достойная свита из глав ведущих иностранных государств, весталки (мировые кинодивы), бросающие лепестки роз от восторга… А на лицо (ботоксное и кислое) все теже лизалы кооператива «Озеро»

2
0
Would love your thoughts, please comment.x