Ср. Апр 24th, 2024

Політолог: балотування С.Тігіпка в президенти - аморальнеРеєстрація в якості кандидата в Президенти Сергія Тігіпка не серйозна. Решта кандидатів, котрі подали сьогодні документи до Центральної виборчої комісії мають на меті перевірити свій вплив в регіонах України. найреальніші ж кандидати можуть тягнути з поданням документів до останнього дня реєстрації. Про це в коментарі УНН розповів політичний експерт Віталій Бала.

«Зараз він ніби член Партії регіонів, він мав би дочекатися з’їзду і там би вирішилося: висунуть чи не висунуть його кандидатуру. Якщо не дочекався, то виходь з партії або оголошуй, що будеш створювати якусь іншу політичну силу. Потрібно нести політичну відповідальність, а просто демонструвати свою впевненість і силу в цій ситуації, в котрій є країна не серйозно й аморально», — запевнив В.Бала.

За словами експерта, немає значення те, чи підтримає Партія регіонів кандидатуру Тігіпка, оскільки ця партія немає права на існування після всіх подій, котрі відбулися в Україні.

«Я вважаю, що Партія регіонів немає права на існування, тому чи підтримає вона його кандидатуру, чи ні — мало важить. Після того, до чого вони довели країну, включаючи загиблих, економіку і Крим завдяки їх видатній діяльності в нас анексували, напевне ця партія має просо зникнути з політичної мапи країни. Всі, хто зараз представляють Партію регіонів і від її імені говорять не варті того», — відзначив В.Бала.

На думку експерта, М.Добкін подав документи в ЦВК для того, щоб перевірити те, на скільки сильні його позиції в якості лідера півдня і сходу України.

«Якщо говорити про М.Добкіна й інших, то це їх персональний вибір. Для чого вони це роблять і яка в них мотивація – це треба в них питати. Добкін за великим рахунком колись мріяв бути одним з лідерів або лідером південного-сходу України. чи вдасться йому це зробити і в який спосіб – час покаже. Цим можна пояснити його участь, що він хоче перевірити свої позиції», — припустив В.Бала.

Експерт зазначив, що найреальніші кандидати в Президенти можуть тягнути з поданням документів до ЦВК до останнього дня реєстрації.

«Вони мають провести з’їзди, які і будуть їх висувати і це не так просто. Питання не в тому, коли вони будуть висуватися, а в тому, як буде змінюватися ситуація в країні. Від цього насправді буде залежати можливість перемоги, бо зараз говорити про те, хто переможе, м’яко кажучи, не професійно. Вони можуть тягнути до останнього дня реєстрації і від цього нічого не змінюється», — констатував В.Бала.

Нагадаємо, сьогодні в ЦВК було зареєстровано заяви на участь у виборчій кампанії на пост Президента України члена Партії регіонів Сергія Тігіпка, котрий пішов як самовисуванець, Михайла Добкіна і Вадима Рабіновича. Зазначимо, що з’їзд Комуністичної партії висунув в якості кандидата в Президенти Петра Симоненка.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x