Пт. Апр 26th, 2024

"Після референдуму ситуація в Криму лише загостриться", - політологПодії в Криму Росії аж ніяк не на користь. Після референдуму ситуація на півострові лише загостриться. Цілком ймовірно, що на поле активних дій вийдуть корінні мешканці Криму — татати, а також те російськомовне населення, яке проти приєднання до РФ. Про це в прямому ефірі програми «Про тиждень» на ТРК «Львів» заявив політолог Ігор Марков.

«Сумнівів, що референдум в Криму відбудеться, немає. Те, що ВР розпустила кримський Парламент, зараз не зупинить механізм, який вже стартував. Однак найближчим часом стане зрозуміло: усі дії російських військових, кримського самопроголошеного уряду і сам референдум – поза правовим полем», зазначив політолог.

Також, Ігор Марков констатував: Володимир Путін хоче закріпити свої позиції в Криму. Проте це не буде легко, каже політолог. «Росія матиме проблеми з корінними мешканцями півострова – татарами. Як відомо, вони категорично проти приєднання до РФ. Таку ж позицію займає і чимало росіян, які живуть в Криму. Негативно вплине на ситуацію і сила, яку застосовує на місцях російська армія. Насильство породжує лише насильство. Тобто веду до того, що місцеві мешканці будуть протестувати. Готується вибуховий клубок», — заявив політолог, пише lviv.tv.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x