Сб. Апр 20th, 2024

Партія регіонів перетворилась на приватне підприємство – С.ТігіпкоНародний депутат Сергій Тігіпко прокоментував підсумки з’їзду Партії регіонів, що відбувся 29 березня в Києві, і зазначив, що «скільки міг, боровся, щоб зробити партію більш прозорою, більш демократичною, щоб рядові члени цієї партії могли говорити вільно, і щоб вона чула своїх виборців», передає УНН.

«Якщо партія недемократична, вона обов’язково виростить наступного Януковича. Сьогодні для мене це не партія, а приватне підприємство», – підкреслив Сергій Тігіпко.

На думку політика, Партія регіонів дуже важлива для Південного Сходу і всієї України.

«Маючи вплив на Південному Сході, партія може об’єднати країну. А це найголовніше сьогодні. Партія регіонів має можливості боротися з сепаратизмом відкрито, потужно і жорстко, якщо захоче це робити», – заявив Сергій Тігіпко.

Політик вважає, що рішення з’їзду щодо висунення кандидата на пост президента не відображає реальних настроїв у місцевих партійних організаціях і ставить їх у дуже складну ситуацію.

«Не знаю, як почуватимуться представники Партії регіонів у центрі і на заході України. Як вони будуть підтримувати політиків, які з такими гаслами виходять на з’їзд. Я про цих людей думаю, а президія сьогодні про них не думала», – сказав Сергій Тігіпко.

За його словами, три обласні організації мобілізувалися повністю, в той час як з інших областей взагалі не приїхали делегації. Як стало відомо, із 352 делегатів на з’їзд 120 осіб прибули з Донецької області, 90 осіб з Харківської області та 65 осіб з Дніпропетровської.

«Зазвичай ці три організації мали одну третину голосів, а сьогодні це було дві третини голосів. Інші просто побоялися приїхати, бо з таким кандидатом потім додому можна не повертатися», – підкреслив Сергій Тігіпко.

Політик також розповів, що коли напередодні збиралася політрада Партії регіонів, всі кричали «Давайте таємне голосування», тому що люди будуть боятися голосувати.

«Думаю, що після сьогоднішнього з’їзду партія дуже багато втратить», – резюмував Сергій Тігіпко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x