Пт. Апр 19th, 2024

Політичний аналітик Павло Нусс в коментарі УНН повідомив, що, на його думку, перспективи Ольги Богомолець мають право на розвиток і президентська кампанія 2014 для неї стане ефективним стартовим майданчиком, після чого їй варто розпочати наступну – парламентську.

На думку експерта, це — новий політичний проект, який на сьогодні має попит серед українського виборця.

«На мій погляд, Ольга Богомолець здатна сформувати ефективну команду та очолити генерований політичний проект, запропонувавши своєму виборцю послуги євро-менеджера в парламенті, і шанси на те, що саме Богомолець очолить нову парламентську фракція в парламенті сьомого скликання — надзвичайно великі. Але й тут, все залежить від позиції капіталу, який й досі впливає на формування нової політики та стару по суті. Схоже на те, що ця постать (Бого олоць-Ред.) замінить в політиці Тимошенко. Я не жартую. Час Юлії Володимирівни минув. Я поважаю її як людину, але мені важко зрозуміти її, як політика. Її пропозиції коливаються на рівні 1917 та 2006 роках. Не цікаві. Не ефективні. Їх не реалізувати шляхом обрання її президентом, та навіть її фракція, на сьогодні є всі підстави вважати, що «Батьківщина» перебуває в кризі, в результаті якої фракція розпадеться» — зауважив він.

Щодо парламентських виборів, то, на погляд П.Нусса, ВР треба негайно переобрати.

«Новий Президент, одразу після проголошення його президентом країни, має підписати Указ про розпуск ВР та призначення дати виборів не пізніше вересня», — наголосив експерт, прогнозуючи, що наступним Главою держави стане Петро Порошенко.

«Очевидно, П.Порошенко та «УДАР» сформують спільний список та під знаменами «Солідарності» прийдуть в парламент, як найбільша політична сила. «Батьківщина» або її залишки будуть в опозиції на чолі з Тимошенко, розуміючі ці перспективи для своєї фракції — вагомі та ефективні політики покидають її лави, і незабаром ми спостерігатиме о за ними на агітаційних трибунах Порошенка. Щодо союзників «Солідарності» в парламенті, це будуть фракції Богомолець та Ляшка» — зазначив Павло Нусс.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
7 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Максим Воронцов
Максим Воронцов
10 лет назад

Нет, никогда не сможет!

«Эксперта»- на мыло!

Cvoboda
Cvoboda
10 лет назад

Буцкая Лидия, яка знає добре Ольгу Богомолець, пише про неї ось таке:
НЕКОТОРАЯ ПРАВДА О БОГОМОЛЕЦ (продолжение следует) Если поддерживаете — делайте репост.
Богомолец НИКОГДА НЕ БЫЛА ГЛАВ ВРАЧОМ МАЙДАНА — я будучи на Майдане с декабря — видела ее несколько раз — только во время самопрезентаций — ни разу во время работы…Врачи с которыми работала я — а их около 100 — также…Богомолец — это ЛОЖЬ и использование Майдана для того чтобы получить власть…
по поводу должности министра — нами — Медиками Майдана было написано письмо , которое сопровождалось подписями врачей, где мы настаивали на назначении министром Олега Мусия, как человека, который был главным координатором Медиков Майдана, главным врачом Майдана и человеком зарекомендовавшим себя как честный, порядочный и патриотичный гражданин, хороший организатор. Это и было причиной того что Ольга не стала министром.

Zinaida Radevich
Zinaida Radevich
10 лет назад
Reply to  Cvoboda

Я была на майдане через день, с ноября до конца февраля и видела Богомолец почти каждый деть… зачем так открыто врать? (кстати голосовать я буде не за нее)

Zinaida Radevich
Zinaida Radevich
10 лет назад
Reply to  Cvoboda

А министром быть она отказалась…, ей, как раз предлогали))

Svetlana Akhova
Svetlana Akhova
10 лет назад

Аморфная БОгомолець с Юлей и рядом не лежала. Как раз Оля тоже отрабатывает деньги Росукрэнерго.

Suchka
Suchka
10 лет назад

Богомолец — полный отморозок, и воровка, который Ющенко позволил, а Янукович — продлил все ее коррупционные операции, она ворует до сих пор, цена на медикаменты — в Украине. поднебесные, это ее рук дело. Невежда, которая за ковыряение морды Ющенка, получила звание академика, и цинично прокатилась по сцене Майдана, спекулируя на смертях погибших — добиться одного власти. ЕЕ ненавидит весь медицинский персонал г. Киева — за ложь, цинизм , хамство и невежество.

Киев
Киев
10 лет назад

Да, странно, если бы она была активна на Майдане под пулями, с ней бы рядом стояли крепкой командой и другие медики-участники событий. Кто ее поддерживает? Тем более с Майдана достаточно видео и фотоматериалов, где подтверждения? Вообще нет информации о формате ее участия. Хотелось бы видеть нейтрального лидера всем украинцам, но Ольге не справиться. На «Громадськом» опять же она не смогла ответить, что она будет говорить Путину. А это сейчас важно, нужно уметь с ним разговаривать, чтобы Украина не потеряла свое лицо. Возникают сомнения в ее компетентности

7
0
Would love your thoughts, please comment.x