Чт. Мар 28th, 2024

Сьогодні, 17 червня, в Донецькій області представники терористичної організації Донецька народна республіка (ДНР) обстріляли Гольмівську селищну раду. При цьому на Луганщині озброєні люди в камуфляжі захопили будівлю міської ради в Ровеньках, пише ua.racurs.ua.

Як повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації (ОДА), міського голову Горлівки терористи родовжують утримувати в будівлі захопленої прокуратури. Секретар міськради написав заяву про складення повноважень через фізичний і моральний тиск.

Крім того, згідно з повідомленням ОДА, в населених пунктах Красний Лиман, Дмитрівка, Маринівка та Степанівка Донецької області сьогодні відбувалася тривала стрілянина з автоматичної зброї, а також локальний артилерійський обстріл.

У деяких зазначених населених пунктах існує проблема з бензином, із поставками продуктів харчування і предметів першої необхідності.

Також сьогодні в Жданівці виконком міської ради намагалися захопити бойовики ДНР.

При цьому на Луганщині в Ровеньках міськраду зайняв самопроголошений «комендант», який назвався «Іллічем» і відкрив у будівлі так звану громадську приймальню. На вході до будівлі вже висить відповідна табличка, повідомляє місцеве видання informator.lg.ua.

Зазначається, що в захопленій будівлі збираються озброєні люди в камуфляжі. В місті також перебувають російські козаки, які розмістилися на території колишнього комбікормового заводу.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Ненависть — месть труса за испытанный им страх. /Б. Шоу /

1
0
Would love your thoughts, please comment.x