Пт. Апр 26th, 2024

У Харківському аеропорту мера міста Геннадія Кернеса, що повернувся з Ізраїлю, активісти євромайдану зустріли криками «Кернес, геть!».

Про це кореспондентові Укрінформу розповів координатор євромайдану, журналіст Володимир Чистилін.

«Активісти скандували «Кернес, геть!», а також тримали в руках фотографії ряду чиновників, народних депутатів України і Путіна. На завершення пікету вони кинули фотографії собі під ноги, продовжуючи скандувати «Мер-хамелеон!»» — зазначив Чистилін.

За його словами, близько двох сотень пікетників таким чином нагадали про інтерв’ю, яке Кернес дав російській телеведучій Ксенії Собчак, де він говорив про те, що поважає Путіна.

Як повідомлялося, 17 червня в міжнародному аеропорту «Харків» Кернеса зустрічали більш як п’ять тисяч харків’ян з гаслами на його підтримку. Той пообіцяв землякам відродити Харків, заявивши, що він хоч і в інвалідному візку, але готовий виконувати обов’язки мера.

16 червня півтисячі харків’ян-учасників народного віче біля пам’ятника Шевченку зажадали загальної люстрації влади, виступивши проти кандидатури Кернеса на посаду губернатора Харківської області, за що ратують місцеві регіонали.

28 квітня Кернеса було тяжко поранено невідомим під час уранішньої пробіжки. 29 квітня, після операції в Харкові, він літаком був переправлений на лікування до Ізраїлю. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Замах на умисне вбивство».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Когда человек не знает, к какой пристанион он держит путь, то для него ни один ветер не будет попутным. /Синека/

Нина Попельнюк
Нина Попельнюк
9 лет назад

Грёбанные майдановцы..проваливайтье…заварили сволочи всё в ноябре месяце…передавила бы вас всех трактором, уроды!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x