Пт. Апр 19th, 2024

Зрив президентських виборів в Україні — ключова мета Путіна. Про це в інтерв’ю «Газеті по-українськи» розповів політтехнолог Тарас Березовець.

«Імовірні політичні вбивства. Москва для дестабілізації ситуації може замовити когось із прокремлівських кандидатів — Царьова, Добкіна, Королевську. А звинуватять українську владу і «Правий сектор». Теракти, що Росія застосовувала в Чечні, можуть бути і в нас. Щоб люди боялися йти на виборчі дільниці, щоб явка була низькою. Тоді скажуть: президента обрала меншість, без Донбасу. Президент — нелегітимний», — наголосив експерт.

За його словами, після обрання президента мають відбутися дострокові парламентські вибори — восени.

«До кінця року в судовому порядку діяльність Компартії заборонять. У парламенті з’явиться купа нових політичних сил. Там буде «Солідарність» Порошенка, об’єднана з УДАРом в одну партію, Радикальна партія Ляшка, «Громадянська позиція» Гриценка, Тігіпко зі своєю політичною силою та «Батьківщина», — зазначив Березовець.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
9 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Наталья
Наталья
9 лет назад

Похоже, что у Тараски то ли белая горячка, то ли мамо в детстве головкой уронила. Выдавать бред сивой кобылы за мнение политтехнолога могут только свидомиты майдаунты!

фенікс
фенікс
9 лет назад
Reply to  Наталья

А шо Наташа — Танюша К. из С-Птб в отпуске ???
Ты хоть побереги себя, а то изойдешь желчью, кто же будет вонючие газорублики отбатрачивать !!!

Lena Krepysheva
Lena Krepysheva
9 лет назад

А лучше Всех троих и Петю губошлёпа

не проФФесор
не проФФесор
9 лет назад

супер!!!

не проФФесор
не проФФесор
9 лет назад

И путлер сука пусть застрелится тоже!!

фенікс
фенікс
9 лет назад

Вариантов у карлика пу может и несколько, но цели они не достигнут — ибо подполковник кэгэбэ это сбитый «стрелками» летатель со стерхами…он не уловил живой украинский ДУХ

хома
хома
9 лет назад

Сценарий ……. хоть куда!! Но геморроя от последствий такого «решения» ……. лечить не перелечить!!! Парашка и так после 2-х санкций в дерьме , не отмыться, а тут еще усугублять!!!! НЕТ! …. ну если полный кисель вместо мозгов …… — тогда конечно !!!

Vadim Koval
Vadim Koval
9 лет назад

На одного колорада будет меньше и картошка лучше в Украине !

Max Payne
Max Payne
9 лет назад

Кто нибудь дайте Березовцу в рог!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x