Чт. Апр 25th, 2024

Між Україною і Росією почалася війна?Яценюк назвав дії Росії грабежем міжнародного масштабу і заявив, що конфлікт з Росією перейшов із політичної стадії у воєнну.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що кримський конфлікт перейшов із політичної у воєнну стадію з вини російських військових. Про це він сказав під час спільної з головою Верховної Ради України, в. о. глави держави Олександром Турчиновим заяви у вівторок — повідомляє vn.20minut.ua.

Яценюк нагадав, що сьогодні, 18 березня, з’явилася інформація про перших поранених серед українських військових внаслідок нападу російських вояків.  І зазначив, що вся відповідальність за військову ескалацію конфлікту лежить виключно на політичному керівництві Росії.

«Сьогодні російські військові почали стріляти по українських військових, а це вже військовий злочин, який не має терміну давності», — наголосив Яценюк. Він також додав: «Це грабіж міжнародного масштабу, коли під прицілом військ одна сторона прийшла і відібрала частину території незалежної держави».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
4 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
саша
саша
10 лет назад

надо меньше болтать

руський бандеровец
руський бандеровец
10 лет назад

РЕЗАТЬ КАЦАПОВ БЕЗ РАЗБОРУ !!! ЗА КАЖДОГО УКРАИНЦА ПО ТРИ КАЦАПА !

сhilikin valery
сhilikin valery
10 лет назад

Какого хрена бегать по перрому,когда поезд ушел?Почему мой сын должен жизнь свою положить за бездарность этих горе- политиков,сами делов натворили,а ВЫ МАТЕРИ давайте сыновей своих на заклание,не ужто этой власти мало НЕБЕСНОЙ СОТНИ им еще подавай.Ихние детишки по Европам жировать будут,а мой в окопах вшей кормить,Даже Кутузов сдал Москву,что бы потом победить.Пусть лучше в тюрму сядет на 5-лет(юлька сидела и ничего)зато живой выйдет,Вон ярошу нравиться воевать пусть и воюет,да только и он не впереди всех,сынки ваши будут на передовой а ярош с сашком билым на белых простыньках да с коньячком…….

zorro
zorro
10 лет назад

ты, сенька, зайчик ушастый был, таким и останешься. кишка у тебя тонка, даже пулю в лоб пустить не можешь, а обещал. ты знаешь, что твои сектора уже шины запалили на грушевского — это по твою подлую душонку. скоро с тебя шкуру сдерут и повесят как собаку на хрещатике, конек ты педальный. Тьфу, какое чмо, аж противно.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x