Чт. Апр 25th, 2024

Мітинг до Дня Перемоги в Луганську пройшов під дулами автоматівНа центральній площі Луганська пройшов мітинг до Дня Перемоги, який по периметру оточували кілька десятків автоматників.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, сценарій мітингу цьогоріч був таким самим, як і всі попередні в Луганську: «георгіївські» стрічки різних калібрів, ветерани на лавах, обласне й міське керівництво біля мікрофону. Новинкою стали лише озброєні люди під деревами скверу.

Увечері напередодні представник так званого «Штабу Південно-східної армії» заявив, що в аеропорту Луганська висадився батальйон Національної гвардії, зокрема два десятки снайперів. Він анонсував провокації аж до пострілів і вибухів.

На мітингу був присутнім лідер фракції ПР у Верховній Раді Олександр Єфремов, а також в. о. голови обласної державної адміністрації Ірина Веригіна, яка перейшла на роботу в ОДА з посади лідера обласної «Батьківщини».

До речі, коли активістка сепаратистського руку запропонувала їй причепити «георгіївський» бант, Веригіна відмовилася від такої «честі», що не залишилося непоміченим у натовпі. В якийсь момент звідти навіть почулися заклики розправитися з чиновницею, утім їх ніхто не підтримав.

Мітинг тривав прблизно годину.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x