Вт. Апр 23rd, 2024

Медіаобличчя у владі - це добре - ЛігачоваПризначення прес-секретарем президента журналіста Святослава Цеголка дає сподівання, що Петро Порошенко буде відкритий для діалогу з пресою.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказала шеф-редактор інтернет-видання «Телекритика» Наталія Лігачова.

«Це призначення говорить про те, що президент бере в команду людей, які  будуть більш близько з ним працювати. Тих, кого він знає», — зазначила медіаексперт.

«Святослав Цеголко — це ведучий журналіст «5 каналу», який є професіоналом високого рівня. І є надія, що він буде забезпечувати рівний доступ всіх ЗМІ до президента, буде сприяти тому, щоб президент був відкритий для преси, щоб регулярно проводились брифінги в АП і не рідше ніж раз на квартал була зустріч президента з пресою. Я думаю, що він (Порошенко — ред.) буде відкритий для коментарів, для близьких контактів і зв’язків з багатьма журналістами», — зазначила Лігачова.

За словами Лігачової, хорошим є той факт, що новопризначений глава АПУ Борис Ложкін також є «медійним обличчям».

«Він є дуже досвідченим менеджером, який зміг реалізувати амбіційний медіа-бізнес в Україні. До того ж, це був саме медіа-бізнес на відміну від інших холдингів. Тут людина побудувала його фактично з нуля. І тому я думаю, що такий менеджерський досвід стане у нагоді на цій посаді. Тим паче, ми знаємо, що Борис Ложкін вміє проходити між крапельками, і він ніколи особливо ні з ким не конфліктував. В той же час, йому вдавалося зберігати великий рівень незалежності своїх видавництв. Я думаю, що цей досвід йому теж стане у нагоді», — резюмувала шеф-редактор «Телекритики».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Політичні прогнози ще гірші, ніж прогноз погоди — але наслідки часом катастрофічні на десятиліття !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x