Ср. Апр 24th, 2024
Ляшко пропонує розстріляти винних у смерті євромайданівцівНардеп і кандидат у президенти Олег Ляшко вважає, що тих, хто розстрілював активістів Євромайдану, треба розстріляти, пише 24tv.ua.

«Ми не заперечуємо, щоб міліція розслідувала розстріли на Майдані, але вони це мають робити оперативніше. Треба було одразу затримувати. Януковичі, Пшонки, Захарченко повтікали, треба було їх брати», — наголосив політик.

На думку Ляшка, винних у смерті активістів Майдану треба розстріляти.

«Ні в якому разі не можна відпускати під домашній арешт тих, хто нас убивав. Їх розстріляти треба, тих, хто вбивав людей на Майдані. Я вас (до першого заступника глави МВС Євдокімова) сам розстріляю, якщо ви їх випустите. Ви їх під домашній арешт, то ще їх в ресторан поведіть за бюджетні гроші. Вони вбили 109 людей», — сказав він.  

Нагадаємо, на Майдані 20 лютого протестувальників розстрілювали снайпери зі спецпідрозділів «Омега», «Сокіл» і «Альфа». Про це повідомив голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування протиправних дій правоохоронних органів під час подій, пов’язаних з масовими акціями протесту, які відбувалися в Україні з 21 листопада 2013 року, народний депутат з фракції «Батьківщина» Геннадій Москаль.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Павел
Павел
10 лет назад

И за таких придурков голосует народ

proj
proj
10 лет назад
Reply to  Павел

Не говорите, у меня дед в Отечественную погиб освобождая Черниговскую область. Бабушка с 2мя малолетними детьми пол-года жила в погребе, а немцы в доме. Когда я узнала, для чего, что за него голосовал Чернигов, было очень грустно.

uytro
uytro
10 лет назад

За Ляшко голосует такое же быдло как он сам!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x