Ср. Апр 24th, 2024

Луганчани наплювали на сепаратистський референдум, - керівник областіЖителі Луганської області виступили проти псевдо референдуму, котрий сьогодні проводиться в області сепаратистами. Відповідну заяву зробила виконуюча обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації Ірина Веригіна, передає УНН.
«Вже зараз можна сміливо стверджувати, що Луганщина сказала тверде «Ні!» незаконному «референдуму» так званої «Луганської народної республіки».

Волевиявлення громадян, яке суперечить Конституції України, виявилося аж ніяк не народним – під дулом автомата прийти на захоплені ділянки погодилося небагато людей. У великих містах області активність спостерігається переважно серед представників старшого покоління, які прожили більшу частину свого життя в СРСР і мріють про реінкарнацію тоталітарної держави. Молодь голосування повністю проігнорувала – представники молодого покоління вважали, вважають і будуть вважати своєю Батьківщиною тільки одну країну – Україну», — заявила вона.
За її словами, після погіршення криміногенної ситуації прихильники федералізації почали виступати за унітарність України.

«У Білокуракінському, Сватівському і Троїцькому районах завдяки консолідації місцевої влади і народу не відкрилася жодна «дільниця». Мешканці регіонів одноголосно виступають проти незаконних референдумів і розуміють , що квазідержави ніколи не будуть успішними утвореннями. Важливо також відзначити, що навіть багато прихильників ідеї «федералізації» на Луганщині після значного погіршення криміногенної ситуації в області змінили свої погляди і виступають за єдину і неподільну унітарну Україну», — наголосила вона.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Луганчани твердо сказали путлерівським рашистам:» Ні -х##ні !!!»

1
0
Would love your thoughts, please comment.x