Ср. Апр 24th, 2024

Луценко опинився поза великою грою — В. КарасьовНа думку українського політолога Вадима Карасьова, лідер руху “Третя українська республіка” Юрій Луценко на сьогоднішній день опинився поза великою політичною грою, адже відмовився від участі у виборчій кампанії мера, а його розрахунки стати посередником між Ю. Тимошенко та П. Порошенко є наївними. Про це він зазначив в ексклюзивному коментарі УНН.

“Мені здається, що увесь він якось загубився, опинившись поза серйозною грою і відмовився від подальшої боротьби. А всі його резони, розрахунки на те, що він буде посередником між П. Порошенком і Ю. Тимошенко, між іншими політиками і займатиметься таким своєрідним миротворством в умовах електоральної конкуренції, це все від наївності, тому що конкуренція є конкуренція, боротьба є боротьба. Тим більше, що мирити політиків і без того вистачає кому в Україні, і без Луценка. Так що, мені здається, що Луценко передчасно втомився”, — сказав він.

Крім того, на думку, Вадима Карасьова, Юрій Луценко виявився неготовим перемагати.

“Видно, що він не готовий перемагати не тільки на виборах, а й вести за собою у Київську раду значну фракцію”, — сказав політолог, додавши, “думаю, що він сам відмовився від якоїсь ролі, важливої, значущої ролі в українській політиці, оскільки мерська кампанія показала, що є шанси для боротьби за пост мера міста Києва, а також для проведення в Київраду своєї фракції”.

Експерт також припустив, що у разі, якби Юрій Луценко мав би серйозні наміри на дострокові парламентські вибори, то міг би пройти хорошу школу електоральної політики саме на виборах київського мера.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x