Пт. Апр 19th, 2024

Колишньому народному депутату Олегу Царьову і «видному діячеві» сепаратистського руху Олегу Царьову заборонили з’являтися в Росії. Причина — «пропажа» 40 мільйонів доларів, які були виділені для населення Донбасу і, частково, для сепаратистів з боку Росії.

Про цю новину повідомляє «Преса України».

«Гроші, які спрямовували на допомогу мирному населенню та бойовикам, осіли в кишенях Олега Царьова і його прихильників», — зробив заяву Андрій Істевіч, економіст, директор Інституту досліджень розвитку Східно-Європейських країн. 

На його думку, «був би Царьов громадянином Росії, в’язниця стала б для нього найбільш м’яким варіантом покарання». 

Радник президента Росії Сергій Глазьєв першим отримав інформацію про подібну плачевну долю грошей, виділених на підтримаю сепаратизму, і доповів «куди потрібно» про розтрату грошових коштів в особливо великих розмірах. 

«Хто казав, що Царьов ворог суверенної України? Наївний народ! Він усього-навсього намагався припинити фінансування Путіним сепаратистів. 40 млн нейтралізував, поклавши їх у кишеню ( а може й перерахував на підтримку АТО))))) замість того, щоб оплатити ‘роботу’ боєвиків, купити їм інструменти і витратні матеріали. Ай до Царьов, Ай да сукні син! Справжній герой Донбасу!!!

Тепер він в Україні в розшуку, завтра і в світі, а РФ не можна, бо вкрав… Отже, або Придністров’я, або Абхазія або Південна Осетія. Але ж жандарми Путіна і там дістануть….», — прокоментував ситуацію нардеп Олександр Бригинець.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x