Пт. Мар 29th, 2024

Кремль хоче ввести війська в Україну по-тихому — І. КабаненкоРосія скоріше за все не піде на пряме військове вторгнення в Україну — вважає адмірал ВМС України Ігор Кабаненко. За допомогою сепаратистів і провокаторів вона готує ґрунт для переможного «тихого» вторгнення на Схід України, — сказав він в ефірі програми «Національний інтерес» на телеканалі БТБ.

«Гадаю, пряме військове вторгнення — суто класичний його варіант, не буде найімовірнішим сценарієм, хоча його те ж не можна виключити. Скоріше за все, події будуть розгоратися за сприяння глибинної спеціальної операції, яку служби безпеки РФ вже давно ведуть в окремих регіонах України. Ми знаємо, які там відбуваються події: розкачування ситуації за допомогою сепаратистів, диверсантів і «п’ятої колони», — сказав Кабаненко.

«Ми знаємо, що відбулося засідання Донецької облради, яка ухвалила незаконне рішення про референдум, та інші події, що свідчать про подальше розхитування ситуації. Кремль хоче, щоб його війська зайшли туди і поставили таку собі переможну крапку. Звичайно, з нашого боку мають бути адекватні заходи, щоб цього не сталося», — наголосив Кабаненко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Дмитрий
Дмитрий
9 лет назад

Долбоебы, нахера России ваша материковая часть, экономикой занимайтесь лучше дибилы, воевать они собрались. С такими реформами какие вы проводите по требованию МВФ у вас в ближайшие пару лет население на пару миллионов сократится из-за голодных смертей пенсионеров и других социально не защищенных слоев населения. Нахера России с вами воевать если вы сами вымрете с голода и холода.

Елена
Елена
9 лет назад

Жесть. Читаю комменты и просто охреневаю. Откуда столько ненависти? Что мы вам плохого сделали? Ведь это вы к нам пришли с оружием на нашу территорию. И нас же дерьмом поливаете. Закон бумеранга никто не отменял. Все к вам вернется и довольно скоро…..

Ядвига
Ядвига
9 лет назад

Зачем России что-то вводить?к зиме сами вымрем….от голода..Бог даст Донбасс все-таки придет к России-живым

3
0
Would love your thoughts, please comment.x