Пт. Мар 29th, 2024

Коломойський прикриваючись патріотизмом, переслідує особисті цілі, - політологНа думку політолога Володимира Цибулько, заплутаний рух Дніпропетровського губернатора а за сумісництвом олігарха Ігоря Коломойського настільки дезорієнтує, що навряд чи хто зможе розгадати його курс.

«Можливо, Ігорю Валерійовичу просто нудно, коли все йде дуже добре? Стабільність в області, добровольчі батальйони, стіна — практично негайно затверджена як госпроект! І потім — якийсь дивний, майже іграшковий проект «порятунку Батьківщини від «наглядача»: з нікому не відомого хронічно нетверезого помічника нардепа на рівному місці спробували зліпити «руку» чи Сім’ї, то Кремля. Буквально через пару тижнів — навпаки, Коломойський сам взявся лякати країну, витягнувши «монстра зі склепу», «кума Путіна». Всі ці маневри виглядають дивно», — розповів політолог, пише uapress.info.

Як вважає Цибульський рішення Дніпропетровського губернатора не виглядають переконливо або хоча б правдоподібно.

«Інтересів країни я тут не бачу — більше схоже на пошук «ліки від нудьги» людиною, давно розбещеним владою. Він три місяці спробував себе у ролі «народного кумира» — вдалося, причому легко. Чим і набридло. Інакше навіщо Ігорю Валерійовичу власними руками себе знову демонізувати? Ну, і головне, Коломойський, — це чоловік, який у всьому шукає вигоду, навіть у патріотизмі. Якщо за чимось варто Коломойський, значить, десь поруч знаходяться його комерційні інтереси», — сказав експерт.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ольга
Ольга
9 лет назад

Перед тем как обсуждать президента и тем самым пиарясь, подумай выживешь ли ты и твой сын?

Саша
Саша
9 лет назад

А это и ежу понятно что гражданскую вражду в Украине начали свиньи жыдовские. Всь денег мало, будьте вы прокляты.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x