Вт. Апр 23rd, 2024
Клюєва, Арбузова і Пшонку оголошено в розшук, але місцезнаходження відомо, – АваковКолишній глава Адміністрації Президента Андрій Клюєв, колишній перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов і колишній генеральний прокурор Віктор Пшонка оголошені в міжнародний розшук

Глава МВС Арсен Аваков заявляє, що колишній глава Адміністрації Президента Андрій Клюєв, колишній перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов і колишній генеральний прокурор Віктор Пшонка оголошені в міжнародний розшук, – повідомляє «Сегодня».

«Клюєв там же, де і всі – у міжнародному розшуку. Також як і Пшонка, також як і пан Арбузов, також як і Янукович, і всі решта. Це група осіб, яка у нас визначена, їх там, якщо не помиляюся, 19 осіб у першій лінії, які підозрюються у фінансових злочинах і… масових вбивствах», – заявив міністр.

За словами Авакова, вони знаходяться за межами України, і слідство має інформацію про те, де саме.

Також міністр зазначив, що під час майбутніх переговорів з іноземними партнерами мова йтиме про повернення з-за кордону декількох мільярдів доларів колишніх чиновників.

Як повідомлялося, раніше в міжнародний розшук було оголошено Віктора Януковича і колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x