Пт. Апр 19th, 2024

Стояти в черзі на виборах довелося і прем’єр-міністрові України Арсенію Яценюку. А прямо в ці хвилини мають проголосувати Петро Порошенко — в Києві та Михайло Добкін — в Харкові. А першим із кандидатів свій голос віддав Олег ЛяшкоЮ, пише podrobnosti.ua.

Кандидат від Радикальної партії — голосував у Києві, на Печерську. На дільницю прийшов разом з дружиною. Ляшко запевнив журналістів, що одразу після виборів знову вирушить на схід країни.
Олег Ляшко, кандидат в президенти України:
— Я думаю найближчим часом ми поїдемо на схід, але куди з міркувань безпеки сказати не можемо. Нас дивляться не тільки нормальні люди а й терористи, тому говорити куди поки не будем.

Про свою безпеку дбає і Дмитро Ярош. Лідер Правого сектору на голосування прийшов із охоронцями та прес-секретарем. Проголосував швидко, в черзі стояти не довелось.
Дмитро Ярош, кандидат в президенти України:
— Я голосував за злам старого режиму внутрішньої окупації і за побудову нової системи народовладдя.

Уся в білому, на високих підборах і з новою зачіскою — Юлія Тимошенко голосувала сьогодні у Дніпропетровську. До виборчої дільниці прибула разом з донькою та чоловіком.
Юлія Тимошенко, кандидат:
— Я проголосувала за європейську Україну, яка може змінити життя кожного українця. А це означає мир, справедливість, і я переконана, що Україна може бути сильною, щасливою, заможньою.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x