Пт. Мар 29th, 2024

«Командувач загону самооборони Слов’янська» Ігор Стрєлков – офіцер спецназу ГРУ РФ – заявив, що ополченці знищуватимуть блокпости й українських військовослужбовців, якщо ті й надалі боротимуться проти «ополчення Донбасу». Про це повідомляє УНН з посиланням на ТВі.

За його словами, серед української армії, сили якої кинуті на боротьбу з «ополченцями», добровольців немає, «сюди вони направлені проти своєї волі».

«Ми розуміємо, що якщо ми почнемо їх убивати – а такі можливості у нас є, і багато, – ми будемо вбивати своїх братів… Це наш противник уже зрозумів і цим користується: вводять солдат-строковиків на штатній бойовій техніці, ставлять блокпост, на нього вводять бійців «Правого сектору», Нацгвардії, СБУ, які під охороною десантників виконують свої обов’язки. Складається ситуація, коли вести вогонь по екстремістах і найманцях ми можемо лише паралельно знищуючи військовослужбовців української армії», – додав він.

«Поки ми не хочемо на це йти. Але якщо така ситуація триватиме, відповідно, ми будемо діяти по-іншому», – наголосив Стрєлков.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x