Чт. Мар 28th, 2024

Гайдай пояснив, чому на сході України думають, що в Росії жити добреПоліттехнолог Сергій Гайдай вважає, що до сьогоднішніх подій на Східній Україні в тому числі призвела і непродумана інформаційн політика

Таку думку він висловив в ефірі Еспресо.TV

«Я розумію чому так відбувається і що треба робити. Повинно бути ополчення, спецоперація, знайти фахових патріотичних людей – це зрозуміло. Але я фахівець з інформаційної війни. Щоб воювати інформаційно треба розуміти, чому відбулося. Населення східне, яка в них дійсність, жахлива. Жити в тій дійсності не хочеться, раніше їх в повазі тримали. А зараз дуже жахливі в них справи. Вони всі там патерналісти: хтось може прийти і дати раду. Є віконце в світ: телебачення. Це навіть не російські новини, де найкраща людина Путін, але є ще більше.

Найнебезпечніша зброя Заходу – це Голівуд, а що вони дивляться – російські фільми, бізнесмени там, судді, реаліті-шоу. Показують телебачення російське на рівні Москви, Петербурга, а про інші регіони не показують, де жахлива ситуація. Ось вони і думають, що «давайте до Росії, де хорошо». Ми вимкнули російські канали, але що на українських каналах – теж саме — російські серіали і шоу. Треба знімати ці серіали і шоу і десять років показувати українське», — сказав Гайдай.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x