Пт. Апр 19th, 2024

Експерт: Після скасування "референдуму" Путін готує в Україні вбивства і теракти Президент Росії Володимир Путін закликав українських сепаратистів перенести «референдум» 11 травня лише для того, щоб сконцентрувати всі зусилля на зрив виборів президента України, призначених на 25 травня Про це заявив політичний експерт Тарас Березовець. «Фраза Путіна: Закликаємо представників південного сходу України, прихильників федералізації країни перенести, намічений на 11 травня референдум. З тим, щоб створити необхідні умови для цього діалогу». Які висновки, друзі?», — пише експерт на своїй сторінці в «Фейсбук», пишет ictv.ua.

Березовець вважає, що така позиція російської влади викликана наступними причинами: «Я так розумію, в Москві вже усвідомили, що шабаш з референдумом здувається у світлі панічних заяв кремлівської агентури про неможливість забезпечити його проведення. За початковим задумом, референдум повинен був відбутися мінімум у трьох регіонах створюваної сепаратистами «Республіки Новоросія».

Третім регіоном планувалася Харківська область. Але там процес відсторонення «бендерівсько-фашистської влади» несподівано забуксував. А обмежуватися лише двома областями Кремль не хоче». Політолог при цьому вважає, що Москва все ще націлена на зрив президентських виборів в Україні 25 травня.

«Вести два проекти одночасно: референдум 11 травня і зрив виборів 25 травня по Україні — це складно. Тому, швидше за все, всю увагу Путін перенесе на виконання плану зі зриву виборів 25 травня. Особлива тема — спроба організації політичних убивств, терористичних актів, техногенних катастроф. Тому будьте напоготові», — рекомендує Березовець.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x