Пт. Мар 29th, 2024

Екс-губернатор Донецької області почав підготовку до референдуму в регіоніПрокуратура області не оскаржила законність рішення облради про проведення референдуму.

Глава Донецької обласної ради Андрій Шишацький, який раніше очолював Донецьку ОДА, зібрав робочу групу з реалізації рішення обласної ради від 3 березня 2014 №6/29-704, згідно з яким депутати постановили провести референдум на території області, повідомляє місцеве видання «Новини Донбасу».

13 березня Шишацький своїм розпорядженням створив робочу групу з реалізації цього рішення. Напередодні обговорень про склад учасників цієї групи не було, проте список був одноосібно затверджений Шишацьким.

Варто зазначити, що прокуратура області не оскаржила законність цього рішення.

За інформацією видання, низка міських голів Донецької області під приводом необхідності виконання рішення облради везуть до Донецька свої делегації для участі в мітингу.

Зазначимо, сьогодні в центрі Донецька близько двох тисяч людей мітингують у центрі міста на підтримку екс-президента Віктора Януковича.

Нагадаємо, сьогодны Служба безпеки України відповідно до рішення суду у м. Донецьку затримала лідера так званого «народного ополчення Донбасу» Михайла Чумаченка.

СБУ висунула йому офіційну підозру у підготовці до вчинення злочинів, передбачених ст.ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади) та 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
ВВ
ВВ
10 лет назад

Может пора СБУ и этим шишацким заняться?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x