Сб. Апр 27th, 2024

Голова прикордонної служби Микола Литвин сподівається, що через 5 днів державний кордон буде підсилений військовими частинами.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Укрінформі, відповідаючи на запитання журналістів, коли підсилять східний кордон.

“Очікуємо підсилення Державного кордону військовими частинами через 5 днів. На вчорашній нараді мені так сказали. Я був би радий, щоб нас підсилили якомога скоріше і ми були б більш ефективними”, — сказав Литвин.

За його словами, прикордонники мають мати силовий блок прикриття у кількості 2-3 тисяч чоловік.

Литвин також зауважив, що в Донецькій та Луганській областях наразі не існує не державних органів влади, ні правоохоронної системи, тому прикордонники самі не можуть справитись з бойовиками.

Крім того, він зауважив, що кордон лише Луганської області сягає 740 кілометрів і невідомо, в який час і де бойовики його перетинатимуть.

Литвин також зауважив, відповідаючи на закиди журналістів щодо не скерованості співпраці з Нацгвардією та Збройними Силами, що “не хотів би ні на кого жалітись, бо наша держава знаходиться зараз у край складному стані і ми повинні гуртуватись і робити єдину справу, лише тоді у нас все получиться”, — підсумував він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Ще 5 днів кадировсько-карликова гопота буде заїжджати та вивозити груз 200 !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x