Чт. Апр 25th, 2024

Борис Нємцов: Путін поводиться як керівник китайської шпигунської мережіРосійський політик та співголова політичної партії «РПР-ПАРНАС» Борис Нємцов вважає, що президент Росії Володимир Путін сьогодні веде себе як представник китайської п’ятої колони: «Економічно Росія тепер цілком в обіймах китайських комуністів. А їх позиція відома -Росія- відстала країна — сировинний придаток, яка постачатиме нам дешевий газ і дешеву нафту», пише uapress.info.

Про це повідомляє «Преса України» з посиланням на Facebook політика.

Причиною такої негативної реакції Нємцова стала путінська «кримська авантюра».

«Кримська авантюра має одне доленосний наслідок для Росії. Ізоляція від Заходу штовхає країну в обійми Китаю. Прощай європейський вибір Росії, здрастуй Піднебесна! І вибір цей цивілізаційний і абсолютно протиприродний», — написав нинішній депутат Ярославської обласної думи.

«Ті, хто сподіваються, що економічно Росія піде по китайському шляху, жорстоко помиляються. Природа диктатур у нас різна. Китайський авторитаризм націлений на економічний прогрес, ефективність і на світове панування. Путінізм головною метою ставить збагачення наближених до Кремля й утримання влади.

Є різниця, правда ж? Різна природа диктатур видно і в тому, що в Китаї, незважаючи на відсутність демократії, влада змінюється регулярно з часів Ден Сяо Піна, забезпечуючи прогрес, а в Росії довічний Путін», — поділився думками Борис Нємцов.

«Ось чому так гостро і боляче реагують на події освічені й думаючі люди. Адже вся доля Росії, її історія та культура пов’язана з європейською та християнською традицією. Але Путін і Дугін вирішили інакше. Будемо вчити китайську і Конфуція…», — журиться російський політик.

«Путін називає незгодних з його божевільним китайським вибором п’ятою колоною і нацзрадниками. А насправді поводиться як представник п’ятої китайської колони і керівник китайської шпигунської мережі… Продає Росію китайцям…», — завершує свої невеселі роздуми Борис Нємцов.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x