Пт. Апр 26th, 2024

Бойовики ЛНР готують провокацію, мета якої – перекласти відповідальність за руйнацію міста Луганськ і загибель луганчан на українських військових.

Про це у срцмережі Фейсбук повідомив український діяч Дмитро Снєгирьов.

“Уряд самопроголошеної ЛНР готує провокацію, мета якої – перекласти відповідальність за руйнацію міста Луганськ і загибель луганчан на українських військових.

Готується провокація щодо затримання диверсійної групи ЗСУ у кількості восьми чоловік. В якості диверсантів будуть виступати воїни, яких раніше взяли в полон. З ними проведиться інтенсивний допит. Зараз хлопців б’ють та ламають і намагаються змусити на камери російських телеканалів зізнатися у тому, чого вони не робили, а саме обстріл житлових кварталів із загибеллю мирних мешканців
Начебто, вони проїхали містом в вантажівці накритій тентом та провели обстріл житлових районів від чого постраждали мирні мешканці.

Таким чином уряд ЛНР спробує виправдати масові загибелі, які були протягом останніх тижнів, коли жертвами мінометних обстрілів у Луганську стали близько 70-ти осіб”, – пише Снєгирьов.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Конст
Конст
9 лет назад

Долго возятся с Луганском,надо бы форсировать.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x