Чт. Мар 28th, 2024
Президент СКМ Рінат Ахметов зробив офіційну заяву щодо засудження сепаратизму на Донбасі, адже відчув, що ситуація в регіоні змінюється не на його користь. До того ж на цей крок його підштовхнули прямі погрози сепаратистів.

Про таке в ефірі «5 каналу» заявив політолог Володимир Фесенко.

«Публічна позиція самого Ахметова, вона зняла бар’єри та психологічно звільнила людей, які боялися. За останні дні багато людей почали виїжджати з Донбасу, дійсно, потрібна була внутрішня альтернатива цим сепаратистам, цим молодчикам. Що підштовхнуло Ахметова? Я думаю, що він поступово дозрівав, його відеозвернення минулого тижня було, де він раціонально оцінив ситуацію. Він довго зберігав стан нейтралітету, але він почав відчувати, що ситуація змінюється не на його користь», – зазначив експерт.

«Що його підштовхнуло? Напевне, ми деякі речі не знаємо – прихованні, закриті, які знає тільки він. Але буквально два дні тому з’явилась інформація, коли цей бородай, російський громадянин, один з керівників цієї так званої республіки – він зверхньо до Ахметова почав казати, або він нам присягне на вірність, або ми його виженемо з Донбасу – це була пряма образа. Я думаю, що саме це і підштовхнуло, інакше – це вже край, тоді б Ахметова не сприймали, як людину, яка має силу – йому треба було продемонструвати, що він впливає на ситуацію», – заявив Фесенко, пише zik.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Не шукайте діамантів серед породи на териконі !!! Елементарна відсутність патріотизму, честі та духовності — а ніяке не «дозрівання».Ляльковод сам диригував маріонетками, а коли вони зірвалися з ниточок та пішли у автономне «стріляння» по його об’єктах, залізниці, по приватній власності без його «санкцій» — це його розлютило. Бізнес, панове — нічого особистого !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x