Пт. Мар 29th, 2024

Ахметов погрожує терористам розправоюВласник холдингу СКМ Ринат Ахметов оприлюднив нове звернення до своїх земляків, які взяли участь в акції «Голос Донбасу». Він подякував активним співгромадянам і закликав їх продовжити висловлювати позицію єдності України.

«Боротися, боротися і ще раз боротися – за своє щастя, за своє сьогодення і майбутнє. Я переконаний, що ДНР обманює людей, це пройдисвіти, які взяли в заручники весь Донбас і тероризують його», – наголосив бізнесмен.

«Сеператисти ведуть регіон до краху, до злиднів, до голоду й холоду», – так висловився Ахметов на адресу лідерів самопроголошеної «Донецької народної республіки».

«Нам – Донбасу – з ДНР не по дорозі», – так завершив свій виступ Рінат Ахметов.

За останні дві доби це вже друге публічне звернення Ахметова. В оприлюдненому пізно ввечері 19 травня зверненні він закликав працівників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму.

У відповідь на заяву Ахметова голова президії «Верховної ради» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Денис Пушилін оголосив про початок націоналізації в регіоні.

Джерело: ZAXID.NET

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Пігмаліон погрожує «галатейкам», цікавий розвиток сюжету …

1
0
Would love your thoughts, please comment.x