Вт. Апр 16th, 2024
Росію від початку загального військового наступу на Україну по всьому східному кордону стримав дух української нації, який був продемонстрований під час протистоянь із бандитською владою Януковича у Києві.

Про це в ефірі 5 каналу заявив громадський діяч, дисидент Левко Лук’яненко.

«На Путіна і на всю російську політичну еліту діє дуже сильно психологічний стан української нації. От коли починалася війна Росії проти України, то вони скористалися інформацією, яку давав їм Янукович і російська агентура (правда, тої російської агентури і зараз вистачає), але все-таки вони зустрілися з абсолютною несподіванкою. Бо у нас крім «Беркуту», крім дезорганізованої міліції, служби безпеки, просякнутої московськими агентами, є ще такий чинник, про який вони не знали – це український народ і патріотизм української нації», – заявив Лук’яненко.

За його словами, російська армія сильна, а українська армія дезорганізована і слабка, тому її можна було б дуже швидко розбити вщент і остаточно.

«Але виявився чинник, який примусив їх подумати п’ять раз перед тим, як, власне, починати велику війну. Цей чинник – українська нація. І ця українська нація на вулиці Грушевського не боялася смерті і йшла, щоб побороти колишню бандитську владу і добитися нового порядку в Україні. Тому коли Росія почала воювати проти України, це бажання нації захищати свій рідний край, захищати кордон і незалежність ще більше зросло. Я бачив дані, що 6-8 мільйонів українців готові взяти зброю в руки і захищатися. Для Росії це величезний чинник і ясна річ, що він є основним, що стримує Росію від початку загального наступу по всьому східному кордону», – сказав Лук’яненко, пише zik.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Раба бездуховного, без чести и достоинства всегда раздражают свободны граждане сильные духом, наделенные интеллектом и креативом … А карлика всегда преследовал страх и ЖАБА собственной никчемности .

1
0
Would love your thoughts, please comment.x