Чт. Мар 28th, 2024

Авіація Збройних Сил України

За повідомленням Міністерства оборони України вчора, 13 липня, протягом дня авіація Збройних Сил України, яка залучена до АТО, нанесла 5 авіаударів по скупченню бойовиків та техніки. Зокрема, військові авіатори завдали удару по скупченню мінометних розрахунків, танків та зенітних установок в районі аеродрому міста Луганськ. Ще два авіаудари було нанесено по чисельним підрозділам терористів в районі прикордонного пункту Ізварино. Також з повітря була атакована база «кадирівців» в Лисичанську, яку бойовики розмістили на території раніше захопленої частини Національної гвардії України.

Всі визначені цілі були знищені. Ворог зазнав значних втрат в живій силі та техніці. Завдані авіаудари паралізували дії диверсійно-терористичних угрупувань та зірвали їхні активні дії. В угрупуваннях терористів поширюється паніка.

Слід відзначити, що всі координати об’єктів, по яким було завдано авіаудари, отримані від осіб, які тікають з бандформувань, тих, хто став очевидцем жахливих наслідків діяльності терористів, готовий скласти зброю та перейти на бік Збройних Сил України, які захищають мирне населення, суверенітет, цілісність та недоторканість України.

Транспортною авіацією Збройних Сил України також було доставлено у визначенні райони необхідні вантажі: воду, продукти харчування, медикаменти та речі першої необхідності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x