Вт. Апр 23rd, 2024

Антитерористична операція на сході України триває, – МВСІнформація про призупинення антитерористичної операції у зв’язку із загрозою вторгнення збройних сил Росії не відповідає дійсності. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, пише ZAXID.NET.

«Антитерористична операція триває. Терористам варто остерігатися цілодобово. Мирним жителям боятися нічого. Одним з ключових принципів спецоперації є скорочення до мінімуму ризиків для мирного населення. Делікатність в цьому питанні шкодить термінам проведення операції, її оперативності та ефективності, але це фундаментальний принцип. Сила і жорсткість – тільки терористам, зі зброєю в руках», – написав міністр.

Аваков також наголосив, що жодні політичні партії, об’єднання, громадські рухи не допущені до проведення спецоперації спільно із МВС, СБУ та військовими.

Окрім цього, міністр зазначив, що 24 квітня в операції були задіяні незначні сили антитерористичного центру, без залучення танків та іншої важкої техніки.

«Антитерористичний центр прагне уникнути кровопролиття і ризиків для мирного населення. Разом з тим, це твердження не працює для учасників терористичних груп, які брали участь у тортурах і вбивствах за останній час», – написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x