Чт. Апр 25th, 2024

Загалом, з їхнього боку відбулося тридцять дев’ять обстрілів підрозділів сил АТО на різних ділянках. Найнеспокійніше ніч минула на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках.

Про це повідомляє UKRNEWS24 з посиланням на прес-центр АТО.

На території Луганської області зафіксовано 25 обстрілів населених пунктів. Зокрема, терористи двічі обстрілювали місто Щастя. Під час одного з таких нальотів, боєприпаси, випущені терористами, розірвалися у житловому густонаселеному кварталі міста, неподалік школи та магазину. Внаслідок чого отримали ушкодження мирні мешканці. Четверо – госпіталізовані до найближчої районної лікарні. Обстріли житлових кварталів терористами в черговий раз демонструють їхню цинічну зневагу до принципів гуманітарного права, безпеки цивільного населення, а також пунктів домовленостей про припинення вогню. Загалом, упродовж доби надійшла інформація про загибель 2 та поранення 4 цивільних осіб.

На Донецькому напрямку ситуація найбільш динамічна в районах населених пунктів Славне, Спартак, Пєски, Новотроїцьке. Бойовики не припиняють артилерійсько-мінометних обстрілів та залпів з РСЗВ БМ-21 «Град». , Підрозділи АТО успішно і без втрат відбили атаку противника в районі населеного пункту Славне.

Cеред успіхів наших військ можна відзначити затримання групи озброєних бойовиків, які на автомобілях намагалися перетнути один з блок-постів, що перебувають під контролем сил АТО.

В районі Донецького аеропорту наші підрозділи, які здійснюють оборону цього стратегічного об’єкту, також успішно відбили атаки незаконних озброєних формувань. Терористи зі стрілецької зброї здійснили обстріл колони, що перевозила гуманітарний вантаж в районі Донецького летовища.

Українська артилерія, за добу нанесла 18 вогневих ударів у відповідь по позиціях бойовиків. Підкреслюємо, що відпрацювання по цілях відбувається виключно у випадках якщо у зоні ураження немає мирних мешканців.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x