Чт. Мар 28th, 2024

Минула доба у зоні проведення Антитерористичної операції відзначилась пожвавленням з боку терористів та російських найманців.

Обліковано 47 спроб атакувати позиції сил АТО. Жодна з них не увінчалася успіхом. Усі намагання фанатів «руського міра» продемонструвати свою брутальність отримали гідну відсіч від українських воїнів.

Про це повідомсяє UKRNEWS24 з посиланням на прес-центр АТО.

Справжньою кісткою у горлі для терористів залишаються позиції наших військ в районі аеропорту «Донецьк». Активна оборона наших «кіборгів» змушує ворога істерично кидатися у наступ. Застосовувати мінометно-артилерійський вогонь та реактивну артилерію. Кожен такий напад отримує гідну збройну відсіч.

Зокрема, поблизу населеного пункту Нікішино, бойовики тричі робили спроби штурмувати укріплені позиції наших військ. Українські воїни зустріли непроханих гостей вогнем з усіх наявних стволів при активній підтримці артилерії. Ворог втік із поля бою.

Сепаратисти та російські найманці постійно несуть великі втрати і скаржаться своїм господарям на власну неспроможність.

За добу на території Донецької та Луганської областей зафіксовано 13 обстрілів населених пунктів.

На Луганщині: Артема, Трьохізбенка, Макарове, Станічно-Луганське , Щастя, ВерхняВільхова, Геївка, Вільхове, Причепиловка.

На Донецькому та Дебальцевському напрямках: населені пункти Пєски, Славне, Новомихайлівка, Березове , Опитноє, Тоненьке, Марїнка, Веселе, Новобахмутовка, Троїцьке, Нікішино , Артемово, Орлово-Іванівка, Шуми, Орлово-Іванівка, Камянка.

4 цивільних особи отримали поранення в результаті обстрілу терористами з АГС смт. Станиця Луганська зі сторони міста Луганська.

З метою захисту життя та здоров’я мирного населення від провокацій терористів, українські гармаші виконали за добу 29 вогневих ударів. Інформація про втрати живої сили та техніки ворога а також знищення його вогневих позицій уточнюється.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x