Чт. Апр 18th, 2024

З початку бойових дій на сході України загинуло вже близько двох тисяч кадрових російських військових.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави Міноборони України Олександр Данилюк, повідомляє urnews24.com.

“За вторгнення в Україну вже сплатили життям близько 2 тисяч кадрових російських військових, здебільшого десантників” – написав Данилюк.

Також він додав, що треба встановити неформальний зв’язок з родичами військових, які загинули або приймають участь у бойових діях на Донбасі, щоб вони стали основними антивоєнними активістами у Росії.

“Зараз дуже важливо організувати неформальну структуру, яка буде комунікувати з родичами загиблих та ще поки живих російських солдат та офіцерів з тим, щоб вони стали основним антивоєнними активістами в Мордорі” – написав він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vladislav Garinov
Vladislav Garinov
9 лет назад

Украинцы умирают за то, чтобы афроамериканцы получили бесплатное медицинское обеспечение, как обещал им Обама. За то, чтобы американское правительство могло покрывать долги своих банков и корпораций. За то, чтобы весь мир продолжал сидеть на долларе. За то, чтобы в США был самый высокий уровень жизни. И за то, чтобы американцам не приходилось умирать на войне самим.
Единая Украина — приносится в жертву американским интересам. С каждым днем войны Украина становится все менее единой, чтобы ни говорили по этому поводу украинские телеканалы.
Вперед, за американскую мечту! За медицинскую страховку каждому негру! За новый джип каждому ковбою! За ипотеку каждому американцу! За доллар каждому жителю Земли! За пулю каждому украинцу! Вперед! Против России! Против Донбасса! Против самих себя! В бой! До последнего украинца!

Alexandr Nalivayko
Alexandr Nalivayko
9 лет назад
2
0
Would love your thoughts, please comment.x