Чт. Мар 28th, 2024

Народный депутат України Олег Ляшко впевнений, що саме російські диверсанти обстрілюють російську территорію з территорії Украіни.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“У мене немає жодного сумніву, що російську територію з території України розстрілюють заслані до нас російські диверсанти, які навіть можуть бути одягнені у нашу військову форму. У Кремля і КГБ-ФСБ — столітній досвід організації найбрудніших і найкривавіших провокацій. Ми маємо бути пильними” – написав Ляшко.

Російське МЗС заявило Україні «рішучий протест» у зв’язку з мінометним обстрілом російської території, який було вчинено з території України. У випадку повторення провокацій на кордоні Москва погрожує Києву «рішучими заходами». Нинішні кремлівські вожді не оригінальні — організації провокацій як приводу для нападу вони навчилися у Гітлера і Сталіна.

У вересні 1939 року переодягнені у польську військову форму німецькі солдати напали на радіостанцію у німецькому місті Гляйвіці, що було використано Гітлером як формальний привід для «захисту від агресії» Польщі. У листопаді того ж 1939 року Сталін почав війну проти «агресора Фінляндії», з території якої начебто було вчинено артилерійський обстріл військ Ленінградського округу. За часів перебудови в архівах були знайдені докази, що радянська артилерія розстрілювала свої ж війська, щоб звинуватити в цьому «фінських мілітаристів».

 

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x