Пт. Мар 29th, 2024

Прес-центр АТО: Військові авіатори завдали удару по скупченню техніки противникаПротягом дня силами авіації Збройних Сил України було нанесено 5 авіударів по скупченню техніки противника.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив прес-центр АТО

“13 липня протягом дня авіацією Збройних Сил України було нанесено 5 авіаударів по скупченню особового складу та техніки противника. Зокрема, військові авіатори завдали удару по скупченню мінометних розрахунків, танків та зенітних установок в районі аеродрому міста Луганськ. Ще два авіаудари було нанесено по чисельним підрозділам терористів в районі прикордонного Ізваріно. Була атакована з повітря і база кадирівців в Лисичанську, яку ті розмістили на території, де свого часу розташовувалась одна з частин Національної гвардії України. Всі визначені цілі були знищені. Ворог зазнав значних втрат в живій силі та техніці. Завдані авіаудари паралізували дії сепаратистів та зірвали заплановані активні дії бойовиків. В угрупуваннях терористів поширюється страх та паніка.
Слід відзначити, що всі координати об’єктів, по яким було завдано авіаударів, отримані від представників ЛНР, ДНР, осіб, які тікають з бандформувань.
Транспортною авіацією Збройних Сил України було доставлено у визначенні райони необхідні вантажі: боєприпаси, вода, продукти харчування, медикаменти”, – йдеться у повідомленні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Степан Бандера
Степан Бандера
9 лет назад

ЛЮБЛЮ ІНФ КОЛИ З БАТАЛЬОНУ вОСТОК , РОБЛЯТЬ БАТАЛЬОН ШАШЛИК

укенгш
укенгш
9 лет назад

рукожопы вы!и авиаией управляют кретины косые:)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x