Чт. Апр 18th, 2024

На Луганщину залізницею прибула жива сила та військова техніка з РФНа станції Суходільськ (Краснодонський р-н, Луганської обл.) близько першої години ночі розвантажилося 10 вагонів з живою силою і технікою, в тому числі з гаубицями та іншої важкої артилерією

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив активіст луганської громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

“Сьогодні вночі в Україні вперше жива сила і техніка з Росії була доставлена залізницею. На станції Суходільськ близько першої години ночі розвантажилося 10 вагонів з живою силою і технікою, в тому числі з гаубицями та іншої важкої артилерією. Про це повідомили місцеві жителі і наш спостерігач на місці

Після розвантаження були сформовані дві колони, одна з яких попрямувала в бік Луганська, а друга в міста Молодогвардійськ і Краснодон.

На території Росії на кордоні з Луганською областю спостерігається концентрація інженерних військ. За повідомленнями спостерігачів, на даний момент на кордоні знаходиться 40 одиниць спецтехніки.

Є є висока ймовірність, що Росія будуватиме понтонні мости по всій течії Сіверського Дінця від Станиці Луганській до Свердловська.

Імовірно, мости з’являться поблизу сел. Поповка та м Свердловськ, бо там найбільш сприятливий ландшафт.

Якщо раніше йшли невеликі колони живої сили і техніки з Росії, то зараз йдуть цілі ешелони.

Росія вирішила ситуацію з утилізацією списаної бойової техніки з гумором.В РФ на даний момент, на консервації знаходиться 8 тис. танків і 1,5 тис. систем «Град». Цю техніку росіяни продають Януковичу, який продовжує спонсорувати сепаратистський рух”, – йдеться у повідомленні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x