Вт. Апр 16th, 2024

Дружина побитого "за Майдан" розповіла, як чоловік повільно помирав у неї на очах Про діагноз дружині повідомили не лікарі, а вже міліціонери, які раптово проявили інтерес до справи.  Дружина побитого до смерті «за Майдан» розповіла про діагноз і раптовому інтерес міліції Дружина загиблого після побиття правоохоронцями зважилася дати інтерв’ю. Спочатку в ЗМІ з’явилася інформація, нібито минулої середи, 18 грудня, бійці «Беркута» побили Павла Мазуренка, який повертався з роботи, біля його будинку на Борщагівці, супроводжуючи свої дії словами «набрид ваш Майдан». Однак з’ясувалося, що чоловіка побили не беркутівці. Дружина Леся Мазуренко передала Уніан слова чоловіка про те, що це були троє людей у чорній формі, шоломах, з гумовими кийками, пише ТСН.

Судячи з опису екіпіровки, троє зазначених людей більше схожі на бійців внутрішніх військ, ніж на співробітників «Беркута». «Вони підійшли до нього і попросили документи. Він повідомив, що у нього є лише ксерокопія паспорта, і пред’явив її. Київської прописки у нього немає, сам він з Криму, хоча 24 роки прожив у Києві, закінчив КПІ, потім залишився тут працювати. Але після того, як ці троє подивилися документи і зрозуміли, що він не київський, Пашу почали бити зі словами: «понаїхали тут на свій Майдан… ви нам набридли зі своїм Майданом…», — розповіла Леся Мазуренко.

Дружина Павла наголосила, що він намагався заперечити правоохоронцям, що «не цікавиться політикою, що йде з роботи додому, до дружини і сина, але це було марно». «Він впав, але вони продовжували бити його палицями і, як він говорив, ще й ногами. На тілі в районі грудної клітки у нього синець, обличчя все побите, на носі, таке враження, що долбанули чимось важким, шкіра просто розірвана. Потім вони втекли. Він так і сказав: що вони не пішли, а втекли», — зазначила Леся.

Вона повідомила, що в той день йому не викликали швидку, оскільки Паша почував себе нормально. Читайте також: Євромайданівцю дали три роки умовно за сутички з «Беркутом» під Кабміном «Тільки вночі почав дихати важко, як пилосос.

Було таке враження, що йому не вистачає повітря. На мою пропозицію викликати швидку відповів категоричним «ні». Це його натура, він ніколи не показував слабкість. Казав, що все добре і на наступний день, у четвер», — додала Леся. Однак увечері в четвер швидку довелося викликати, тому що у Павла підскочив тиск і температура під 40. Лікарі вкололи йому но-шпу, анальгін і папаверин і поїхали, оскільки хворий підписав відмову від госпіталізації. До лікарні він потрапив вже у суботу, коли почалися конвульсії, а в неділю його вже не стало.

Також Леся зазначила, що заяву в міліцію про побиття вони так і не написали, проте міліція з’явилася сама. Читайте також: В опозиції розслідували і встановили поіменний список винних у розгоні Євромайдану «Вчора, коли я приїхала в лікарню, привезла для Паші костюм, тому що думала, що сьогодні будемо ховати, зустріла там міліцію. Я не знаю, можливо, коли розтин робили, все-таки щось було. Мене опитувала міліція Шевченківського району на Герцена, дуже докладно, по годинах намагаючись відновити події.

Сказали, що, по-хорошому, їх повинні були викликати ще вчора. Але в лікарні ж їх для чогось викликали? Значить, були якісь для цього підстави? Паша поступив до лікарні за фактом побиття, а потім у нього виявили пневмонію, і зараз його смерть списують на пневмонію. Що-то ж її спровокувало за такий короткий час?» — каже Леся Мазуренко. Примітно також, що про причини смерті дружині загиблого повідомили не лікарі, а правоохоронці Шевченківського РВВС. Нагадаємо, що в МВС вже відреагували на інформацію про побитого до смерті чоловіка, запевнивши, що його били не беркутівці, а співробітники приватної охоронної фірми.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
7 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
zhid
zhid
10 лет назад

ESli s krima to bili banderovzi.

Патріот
Патріот
10 лет назад

Не дозволимо залишити вбивць непокараними!!!

ВП
ВП
10 лет назад
Reply to  Патріот

Убивці повині бути знайдені та покарані. Внутріші війська тут ні до чого. Вони на це не здатні

Семен.
Семен.
10 лет назад

приватні охоронці у шоломах? а може то інопланетяни у скафандрах?

кара
кара
10 лет назад

януковича,захарченко и азарова теперь ждет судьба чаушеску!!!

гость
гость
10 лет назад

менты сука УБЛЮДКИ

Вовкулака
Вовкулака
10 лет назад

Ці люди в чорному з»являються періодично в кожному районі міста і також раптово зникають. І скрізь бійки. Що це? Це не може бути міліцією.Це щось інше.Але що? З відкіля воно взялося на голови киян?Невже прокурорські перевірки не могли би встановити з відкіля походить ця ..?Не може такого бути!!! Комусь ця банда дуже вигідна.Яка підла нація пригріли на своїх грудях вбивць? Це точно не українці!!! Українці на таке не здатні.Да і грошей тримати це бидло не мають.Тоді хто ж?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x