Сб. Апр 27th, 2024

Cуд забрав права за Межигір'я у жінки, яка навіть не була на місці порушенняСуддя Печерського суду Оксана Царевич забрала права на 6 місяців у Інни Царькової, яка 29 грудня була у Межигір’ї.
Про це вона написала у Facebook — пише Українська правда.

«Щойно закінчився суд щодо мого буцімто правопорушення — незупинки 29 грудня о 1810 на Наддніпрянському шосе. Як я вже писала мене там не було, оскільки в ці дні були у Вишгороді», — написала вона і додала, що її «засікли раніше того дня біля Міжгіря».

«Доказів нуль, викликали на моє прохання капітана, який складав адмінпротокол за моєї відсутності — цирк. Зранку слухали справу цілу годину, рапорт та адмінпротокол був розтрощений вщент моїм адвокатом», — повідомила вона.

«Мої докази і чоловік-свідок, а також зазначення існування і інших свідків того що я була в той час у Вишгороді – нуль, а також факт моєї відсутності при складанні протоколу. Вирок — вишка — 6 місяців позбавлення прав», — додала вона.

«До того, як до мене почали приходити Печерське ДАІ додому, з автомайданом їздила тільки раз — 29-го, Після цього стали з чоловіком робити це постійно. Авто одне прав двоє — нас не переможуть», — підкреслила активістка Інна Царькова.

Крім того Голосіївський «суд» забрав права строком на 3 місяці у одного з лідерів автомайдану Сергія Хаджинова.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
влад
влад
10 лет назад

Судьи — проститутки. Будут наказаны.

Семён
Семён
10 лет назад

У нас решение суда определяется сумой или указанию сверху

Народ ВСЕГДА прав, он знал кого он выбирал!
А во всём виноваты евреи, они ещё при совдепии говорили: и я не знаю о чём Вы говорите, а ехать таки надо.
И теперь из-за того, что им хорошо там, нам плохо здесь.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x