Вт. Май 14th, 2024

Бійці спецбатальйону Киів-1 знешкодили банформування у центрі столиці Бійці спецбатальйону МВС Киів-1 заримали осіб, причетних до захоплення ресторану у Києві.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив український політичний та громадський діяч Зорян Шкиряк.

“Сьогодні, справжні майданівці, що прибули до Києва зі східного фронту зони АТО, затримали групу озброєних псевдо майданівців.
Бійці спецбатальйону МВС Киів-1, на чолі з Євгеном Дейдеєм (сотник 7-ї сотні самооборони Майдану Гідності), спільно зі столичними правоохоронцями, заримали осіб, причетних до захоплення ресторану у Києві, що прикривалися посвідченнями самооборони Майдану”, – розповів Зоран.

“Близько 50 осіб з бойовими гранатами та пістолетами, топорами, металевими палицями прийшли відстоювати «право власності» на ресторан по бульвару Шевченка.
До столичної міліції надійшло повідомлення про те, що близько 15 осіб в комуфляжній формі та масках зі зброєю в руках представившись самообороною майдану (усі вони при собі мали відпоідні посвідчення) увірвалися до одного зі столичних ресторанів.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна группа, батальйон «Київ-1» та керівництво столичної міліції.
Куратор спецбатальону «Київ-1» Евген Дейдей повідомив, що так звані представники Майдану, претендували на «право власності» ресторану, до якого вони не мали жодного відношення. 15 осіб, які перебували у ресторані протягом двох днів та за допомогою зброї відстоювали його власність.

— На допомогу радикально налаштованим молодикам приїхали ще близько 40 осіб. Всі вони були озброєні: бойові гранати та пістолети, топори, металеві палиці, тощо. Бійці спецбатальйону «Київ-1» разом із столичними правоохоронцями затримали так званих представників Майдану.

Наразі всі затримані доставлені до Шевченківського райуправління столичної міліції. Інформація внесена до ЄРДР. Триває подальша перевірка”, – розповів Шкиряк

“На жаль, нинішній Майдан, став постійним прихистком для відвертих маргиналів, криміналітету та псевдо патріотів, що використовують світлі ідеали задля власної наживи, а подекуди і скоєння злочинів. Останнім часом, це стає реальною проблемою та небезпекою для киян і гостей нашого міста. Центр столиці перетворився у розсадник антисанітарії, бруду, постійних скандалів, бійок і навіть побиття журналістів. Крім того, це джерело постійної дестаблізації в центрі міста, що сьогодні працює на російську пропаганду. Напевно, дехто забув, що в Україні війна… Варто нагадати де сьогодні місце справжніх патріотів. Бійці-майданівці, що знаходяться на передовій, дуже скоро можуть розповісти, «сміливцям» в балаклавах і бронежелетах, що без кінця носяться по Майдану з бажанням «підзаробити», де буде ефективніше використовуватит їхню амуніцію. Молода демократія — це не вседозволеність і свавілля! Прикро, боляче і соромно. Втім, час все розставить по місцях”, – підкреслив він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x