Чт. Апр 25th, 2024

4-річну дівчинку продали за 16 тисячНа Закарпатті працівники УБОЗ УМВС України в області знешкодили учасників організованої злочинної групи, які займалися торгівлею дітьми та експлуатацією малолітніх. До її складу входили не лише українці, а й громадяни Російської Федерації.

Банда діяла зухвало. Зловмисники не просто втягували дітей у жебрацтво, а й знаходили «клієнтам» малюків на продаж. Так уже достовірно відомо щонайменше про один випадок торгівлі малолітніми – у серпні минулого року учасники цієї організованої групи за 16 тисяч гривень продали 4-річну дівчинку. У подальшому бідолашну мали вивезти за кордон.

За даними фактами слідчим управлінням УМВС Закарпатської області відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.149 (Торгівля людьми), ст.150-1 (Експлуатація дітей) та ч.3 ст.28, ч.1,2 ст.304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України. Наразі закінчено досудове розслідування та скеровано обвинувальні акти до суду, пише visnyk.lutsk.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
5 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tan
Tan
10 лет назад

Нечего тут обсуждать. На «колесо».

Бенджамин Мартин
Бенджамин Мартин
10 лет назад

Согласен, нелюдей уничтожать необходимо. Даже животное не бросит своё дитя и приютит чужое. А у нас детдома переполнены! Вопрос — кто звери ?

Дмитрий
Дмитрий
10 лет назад

вопиющий факт..но народ УКРАИНЫ-звери..непонятно откуда ее взяли эту дытыну?

Виктория
Виктория
10 лет назад

До чего ж дошли мы, люди — страшно……

Дмитрий
Дмитрий
10 лет назад

согласно святым трактатам..если народ грешный то и власть вышедшая из него грешная..если народ святой -то и власть вышедшая из него святая..смотрите на власть и поймете какой народ

5
0
Would love your thoughts, please comment.x