Чт. Апр 18th, 2024

Найбільш складна ситуація спостерігається в районі траси Бахмутка. Вночі та вечором бойовики неодноразово відкривали вогонь з Градів по нашим підрозділам, що дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Трехізбенка. Також під обстріл Градами потрапив наш підрозділ, що знаходиться в районі Щастя.

Про це повідомляє UKRNEWS24 з посиланням інформацію прес-центру АТО.

За кілька годин до того у засідку поблизу н.п. Макарове потрапив мобільний патруль МВС. Під час зухвалого нападу з використанням гранатометів загинуло троє та отримали поранення п’ятеро правоохоронців.

Напередодні вечором зі стрілецької зброї обстріляли наш блокпост в районі Черненко.

Протягом години тривав бій на північно-східній околиці Чернухіно, атака бойовиків відбита, втрат серед українських військових немає.

Вночі бандити вели артилерійський обстріл наших підрозділів, що несуть службу поблизу Чернухіно та Міуса.

Двічі з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї терористи обстріляли позиції захисників Донецького аеропорту. Для знищення вогневих точок бойовиків, які вели вогонь по наших позиціях, була застосована артилерія сил АТО. Вогнем нашої артилерії в районі Путиловської розв’язки було нанесено ураження по угрупуванню Спарта. За підтвердженою інформацією знищено 23 бандита, ще 27 отримали поранення, серед поранених ватажок бойовиків Моторолла. Його авто знищено. За інформацією джерел в ході нанесення артилерійського удару використовувалась високоточна зброя, спроможна ефективно ліквідовувати визначені цілі. Після знищення терористів, обстріли в секторі припинились, ніч минула спокійно.

Сили АТО відкривають вогонь у відповідь, з урахуванням безпеки мирних мешканців Донбасу.

В боях на сході країни за минулу добу загинули шість українських патріотів, дев’ять отримали поранення різного ступеню важкості. З пораненими нині працюють медики, їх життю нічого не загрожує.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x