Чт. Апр 25th, 2024

Україна може звернутися до Світової організації торгівлі (СОТ) щодо анексії Криму Росією. Про це розповів урядовий уповноважений з питань євроінтеграції Валерій П’ятницький. Так, за словами Валерія П’ятницького, в СОТ є норми, що дозволяють ефективно використовувати ситуацію з Кримом. «Нам не потрібен для цього диспут.

У СОТ є норми, що дозволяють ефективно використовувати дану ситуацію з Кримом. Причому, з точки зору торгівлі, це досить жорсткий інструментарій», — сказав П’ятницький. «Ми над цим працюємо, але я поки не хочу вдаватися в подробиці», — додав він.

При цьому, зазначає РБК-Україна, урядовий уповноважений скептично поставився до наміру російського уряду подавати до СОТ позов проти введених економічних санкцій. «Шансів — нуль. Якщо їм хочеться просто попіаритися — будь ласка.

Нехай подають. Ми навіть приєднаємося як третя сторона до цього кейсу і подивимося, на що вони будуть посилатися, на які норми СОТ, що порушено, не порушено. Тому що, коли санкції були введені персональні, мені дуже цікаво буде поглянути на все це», — зазначив П’ятницький, Експрес онлайн

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
8 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alexa
Alexa
9 лет назад

Пропиарился? Дурень думкою багатiэ. Надоело. Сделай сначала , а потом информируй.

Sasha Sasha
Sasha Sasha
9 лет назад

Чем быстрее тем лучше, раз иначе успокоить Росию нельзя — то хоть так 🙁

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад

Из заметки совершенно непонятно, о каком ударе Украины может идти речь. Кто-нибудь понял?
Думаю, что нет. П’ятницький не стал вдаваться в «подробицi» потому, что вдаваться не во что. Обычный пропагандистский понос

фенікс
фенікс
9 лет назад
Reply to  PoorOldSammy

Это не для даунов !!! Рашка загарбав территории украла у государства Украины материальные ценности на миллиарды — только племени мокши этого не понять !!!

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад
Reply to  фенікс

пеникс, опять свои галлюцинации карябаешь? Ай-яй-яй, а ведь что тебе позавчера дежурный врач сказал? «Таблетку люминала под язык, на ночь мыльную клизму, и можно немного «пениксу» на время сна смирительную рубашку ослабить». Но ошибся, думаю. Рано тебе эту рубашку ослаблять.

фенікс
фенікс
9 лет назад
Reply to  PoorOldSammy

Я понимаю, что цепляет, а тонко и убедительно аргументировать — интеллекту нету !!! Не комплексуй поротыйстарыйсема — это естественное состояние племени мокши — отсутствие ума и достоинства !!!

PoorOldSammy
PoorOldSammy
9 лет назад
Reply to  фенікс

Больной «пеникс»! Цыц! Марш в кровать! Доктор Маргулис идет с утренним обходом. Заругается!…

Max Payne
Max Payne
9 лет назад

Зачем Украине Крым?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x